3 juli 2016 Bekeken  
Waardeer dit artikel Categorie Algemeen Deel dit artikel met

Nieuwe AUTOEXCELLENT: V&W Auto's

Nieuwe AUTOEXCELLENT: V&W Auto's

Voormalig Bosch Car Service V&W Auto’s uit Zwartebroek sluit zich per 1 juli 2016 aan bij garageformule AUTOEXCELLENT. AUTOEXCELLENT is een premium full service werkplaatsformule voor autobedrijven die in alle merken gespecialiseerd zijn. Een internationale formule waarbij aangesloten garagebedrijven continu aan hoge eisen dienen te voldoen. Eisen onder andere op het gebied van technische kennis, apparatuur, kwaliteit van de dienstverlening en uitstraling. Dit om optimaal service te kunnen verlenen aan de automobilist.

Flinke ambities voor AUTOEXCELLENT V&W Auto’s
Eigenaar Eelco Versteeg: “Het is alweer ruim 5 jaar geleden dat ik, samen met Wim van Wijk, eigenaar ben geworden van V&W Auto’s. Ons autobedrijf is nu toe aan een stukje verandering en verdere verbetering en professionalisering. Wij hebben flinke ambities en willen het beste voor onze klanten. In deze visie past de formule AUTOEXCELLENT.”

5 jarig bestaan AUTOEXCELLENT V&W Auto’s
Mede-eigenaar Wim van Wijk: “Ons 5-jarig bestaan en onze aansluiting bij AUTOEXCELLENT vallen mooi samen. We hebben dat gezamenlijk met onze klanten gevierd met een Open Dag".

Over AUTOEXCELLENT
De formule AUTOEXCELLENT, een solide premium werkplaatsconcept voor de grotere werkplaatsen, wil de klanten van het autobedrijf een eenduidig service- en kwaliteitsniveau bieden. Dat is de reden dat een AUTOEXCELLENT autobedrijf aan hoge eisen dient te voldoen en continu aan technologie en innovatieve oplossingen dient te werken. Dit allemaal om een optimale dienstverlening richting automobilisten te kunnen waarborgen. Service, kwaliteit en prijs zijn de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid.

Gerelateerde nieuwsartikelen