7 november 2016 Bekeken  
Waardeer dit artikel Categorie Algemeen Deel dit artikel met

GroupAuto trekt nieuwe Key Accountmanager aan

GroupAuto trekt nieuwe Key Accountmanager aan

GroupAuto Nederland heeft Lenneke de Kruif aangetrokken als Key Accountmanager. Zij wordt verantwoordelijk voor het begeleiden van bestaande grossiersleden en het werven van nieuwe leden. Ze is 1 november in dienst getreden, nadat ze 4 jaar sales management heeft gedaan bij Gasco Nederland.

Versterking team GroupAuto
Volgens GroupAuto directeur Freek Blekxtoon is de versterking hard nodig. “Hanneke Bergsma is bij ons verantwoordelijk voor marketing management, Erik van Lier en Robert Horsman voor alle garageformuledeelnemers en prospects. Echter hadden wij ook fulltime versterking nodig aan de grossierszijde. Ikzelf heb ook te maken met een aantal andere prioriteiten en met Lenneke erbij kunnen wij toch genoeg aandacht geven aan onze leden en aan prospects. De markt verandert continu, waarbij GroupAuto een stabiele basis biedt in de ondersteuning van de bedrijfsvoering van elke vrije grossier. In de vele gesprekken die wij voeren met grossiers, zij het prospects en leden, horen wij dat steeds meer grossiers inzien dat ze beter kunnen samenwerken om hun positie als vrije grossier te behouden. Aangezien onze visie ‘business is people’ is, willen we met Lenneke meer persoonlijke aandacht verzorgen”.

Salesvrouw
“Lenneke is een doorgewinterde salesvrouw uit onze branche, menig grossier kent haar. Zij zal dan ook snel het vertrouwen hebben van onze relaties. Ik verwacht een hele prettige samenwerking binnen onze organisatie”, aldus Freek Blekxtoon.

Samenwerking
GroupAuto heeft nu 40 leden en heeft een totale omzet van 150 miljoen euro in Nederland en wereld inmiddels een omzet van meer dan 8 miljard euro. Samen hebben de leden in Nederland ruim 60 verkoopvestigingen, waarmee ze het grootste deel van de markt kunnen bedienen. GroupAuto Nederland werkt nauw samen met onder meer leveranciers Sator en Motor-Parts voor een optimale logistieke ondersteuning. 

Gerelateerde nieuwsartikelen