25 januari 2016 Bekeken  
Waardeer dit artikel Categorie Algemeen Deel dit artikel met

Goede start met drie nieuwe CarXperts garages

Goede start met drie nieuwe CarXperts garages

GroupAuto Nederland start 2016 met drie nieuwe CarXpert deelnemers. GroupAuto grossierlid A28 Autotechniek uit Nijkerk heeft Auto van Putten en Auto Nol aangesteld. Jari Techniek uit Hoogeveen heeft Autobedrijf André Snippe toe laten treden tot de werkplaatsformule. De GroupAuto grossiers bieden hun klanten het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

CarXpert Auto van Putten
Auto van Putten is al meer dan 25 jaar actief in de verkoop en reparatie van personenauto’s en bedrijfswagens. In de loop van de tijd is dit autobedrijf uitgebreid tot een full-service bedrijf dat met name is gespecialiseerd in de VAG-groep. Eigenaar Wout van Putten: “Wij willen graag dat onze klanten een positief en vertrouwd gevoel hebben wanneer ze bij ons komen voor onderhoud of aanschaf van een occasion. CarXpert geeft ons de uitstraling en ondersteuning op marketinggebied om dit nog beter mogelijk te maken.”

CarXpert Auto Nol
Autobedrijf Auto Nol, gevestigd in Nijkerk in een voormalig Fiat dealer pand, is een vooruitstrevend en compleet autobedrijf. Zo heeft Auto Nol in 2013/2014 in de halve finale van de BOVAG-verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ gestaan. Ook dit jaar wil Auto Nol meedingen aan deze felbegeerde titel. Eigenaar Arnold Koops: “Wij zijn een bedrijf dat alles perfect voor elkaar wil hebben, ook als het gaat om de beleving van de klant. CarXpert biedt alle service waar je als een universeel autobedrijf mee te maken hebt. Deze formule biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek, facilitair en marketing. Daar plukken wij graag, en natuurlijk ook onze klanten, de vruchten van!”

CarXpert Autobedrijf André Snippe
Autobedrijf André Snippe verzorgt voor alle merken auto’s het onderhoud en voeren alle mogelijke reparaties uit. Deze CarXpert verzorgt dit alles met een vast team monteurs dat is uitgerust met moderne apparatuur. Eigenaar André Snippe: “Onze klanten waarderen ons vakmanschap,

Gerelateerde nieuwsartikelen