12 juli 2016 Bekeken  
Waardeer dit artikel Categorie Algemeen Deel dit artikel met

12 nieuwe deelnemers in CarXpert formule

12 nieuwe deelnemers in CarXpert formule

GroupAuto grossierlid Autotechnica uit Amsterdam heeft Autoservice Lijnden (Lijnden) als CarXpert aangesteld. Kruitbosch & de Weerd uit Deventer Garage Westendorp (Deventer) en Huva uit Eersel heeft Autoservice De Wit (Bergeijk) toe laten treden tot de werkplaatsformule CarXpert. Deze GroupAuto grossiers bieden hun klanten het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan. Naast deze CarXpert deelnemers, hebben maar liefst 9 CarXpert Service Partners zich aangesloten bij CarXpert. Ook zij ontvangen volop technische en facilitaire ondersteuning vanuit het garageconcept.

Waarom deelnemen aan CarXpert?

Koen Westendorp, eigenaar van Garage Westendorp: “Wij kijken net zoals ieder ander autobedrijf graag naar de toekomst. Dat er in de toekomst veel zal veranderen, is wel duidelijk. Op het gebied van telematica en elektronica in auto’s moet je bij een partij aangesloten zijn die hier al mee bezig is. Ik denk dat wij, door middel van een samenwerking met GroupAuto en CarXpert, hier grotendeels onszelf goed op kunnen voorbereiden.”

Charles Vink, eigenaar van Autoservice Lijnden: “Al jaren zijn wij klant van onze grossier Autotechnica in Amsterdam. Door deze lange en intensieve samenwerking weten zij als geen ander wat wij als autobedrijf nodig hebben. CarXpert kwam hierdoor niet geheel onverwacht op ons pad. Met name op het gebied van marketing willen wij graag ontlast worden en CarXpert biedt hier een mooie oplossing voor.”

Paul de Wit, eigenaar van Autoservice De Wit Bergeijk: “Ik denk dat wij als autobedrijf in Bergeijk goed bekend zijn. Onze jarenlange service- en kennisniveau is ons visitekaartje. Echter, wij willen onze klanten graag nog meer bieden. Om hiervoor opnieuw het wiel uit te vinden, is zonde van onze tijd. Met name de Mobiliteit Service is voor ons een reden om met CarXpert samen te werken. Natuurlijk kan je dit zelf regelen, maar dat kost de nodige tijd! En zo zijn er nog meer kant-en-klare oplossingen, die CarXpert biedt en waar wij gebruik van kunnen maken.”

De 9 aangesloten CarXpert Service Partners
Autobedrijven Auto Contact VOF (Reusel), Automobielbedrijf Teurlings (Casteren) en Autoservice SVL (Bladel) zijn aangesteld als CarXpert Service Partner door grossier Huva uit Eersel. Grossier Jari Techniek uit Hoogeveen heeft de volgende Service Partners aangesteld: Garage Jansen Drijber (Drijber), Garage Gritter (Koekange) en Autobedrijf Vieto (Zuidwolde). Grossier Vawo uit Vught heeft Autoservice Vaessen (Vught) en Autotechniek de Gouw (Nieuwkuijk) aangesloten en grossier Ype Kramer uit Leeuwarden heeft Hofma Autospecialist (Harlingen) toe laten treden tot het netwerk.

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren.Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 5.000 universele autobedrijven in Europa die inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt volop ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. Daarnaast kan een autobedrijf gebruik maken van diverse collectiviteitsafspraken en ook daar haar voordeel mee doen. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant. Binnen CarXpert is het ook mogelijk om deel te nemen als service partner. Ook deze aangesloten autobedrijven ontvangen volop technische en facilitaire ondersteuning.

Gerelateerde nieuwsartikelen